Back to All Events

Naživo od A do Ž v Biorezoně

  • Biorezona V pátem 226 Praha 9 - Klánovice (map)

Asi víte, že velký podíl živé stravy na Vašem jídelníčku je výborným pokračováním detoxikace. Že živá strava Vám pomůže udržet si vysoké pH, plně fungující orgány a jiskru v očích. Proto jsme se dohodli s Denisou z centra Biorezona, že další ze série kurzů Naživo uspořádáme v jejím centru.

Takže: chcete za jeden den proniknout hodně hluboko pod pokličku živé stravy? Udělat si lahodnou snídani, dozvědět se teoretické základy a pak si hrát v kuchyni, mixovat, špagetovat a taky konzumovat? A na závěr si odnést domů ochutnávku pro celou rodinu?

Přijďte na celodenní raw kurz, upraveném speciálně pro absolventy či zájemce o celkovou detoxikaci. Za 6 společně strávených hodin získáte inspiraci, dovednosti, přátele a recepty, se kterými se pro vás stane živá strava hračkou. 

Projdeme si základní druhy živin, které naše tělo potřebuje. Zjistíte, z jakých raw surovin tyto živiny snadno získáte. Připravíme si několik exkluzivních slaných a sladkých raw jídel. Vyzkoušíte si základní vybavení raw kuchyně, a hned se vám bude snáze vybírat. K tomu všemu vám prozradím ty nejlepší triky, které jsem zjistil za 6 let s živou stravou. Třeba proč si vakuuju džus, jak marinuju brokolici anebo proč dělám dřepy před jídlem.

Nebojte se, stihneme se i protáhnout, užít si dechové cvičení a třeba i vyjít na sluníčko.

Kurz se koná v Biorezoně v Klánovicích a stojí 1980 Kč. Registrovat se můžete zde.

Earlier Event: November 7
Essential Joy Párty
Later Event: January 27
Splň si svůj sen v podnikání