Skupinové nakupování vychytávek pro lepší život

Jak si posledních 10 let vybírám, co chci a nechci ve svém životě používat za přístroje a techniky, vybral jsem si pár favoritů. Po řadě dotazů z řad známých a klientů jsem přemýšlel jak je pro lidi zpřístupbit (často jsou relativně nákladné). A tehdy vznikly skupinové nákupy, které se od té doby těší velké oblibě. Vždycky jednou za čas je nakoupíme třeba po 10 kusech, a hle, máme velkoobchodní slevu. 

Zatím takhle fungují 4 věcičky.

jak-funguje-ionizator-stroj-na-zivou-vodu-2.jpg

1) přístroje na úpravu vody Živávoda.cz - jejich nanofiltraci a ionizátor používám od r.2015 a voda z nich vycházející je velmi blízká chuťově i pocitově vodě ze studánky. Kamarádi, kteří půstují (tj pouze pijí vodu) si ke mně někdy dokonce chodí s kanystry pro vodu. Nanofiltrace zachytí vše, co do vody nepatří, zároveň tam zachová minerály. Ionizace vodu nabije na vysoký antioxidační potenciál, díky kterému by tahle voda měla v našem těle léčit tkáně. Tomu, jak to funguje, se intenzívně věnují vědci, na některé vědecké studie a články se můžete podívat tady. 

somavedic uran.jpg

2) přístroje na mazání účinků elektromagnetického a emočního pole Somavedic - tohle jsou pro mě záhadné lampičky, se kterými se lépe vyspím, cítím celkově lépe, ale také se mi daří vytvářet si odstup od emocí, které by mě jinak snáze pohltily. Ať už je to hněv, smutek, strach. Přístroje byl testované v německé laboratoři IGEF a bylo zjištěno, že úspěšně zvyšují HRV (variabilitu srdečního tepu, což je veličina vypovídající o celkové blaženosti). Já mám Somavedic Uran, většinou jej nosím s sebou, často dělá divy u lidí s nafouklým egem. Jo a jedna výhoda varianty Uran: umí měnit tvar molekul vody - jestli znáte Maseru Emota a jeho experimenty s vodními krystaly, tak Uran je z jeho pohledu "láska".

3)  aplikace Synctuition. Tu poslouchám před spaním a od prvního týdne se mi příjemně usíná a zároveň lépe slyším svou intuici. Do aplikace nahrajete svůj hlas, ona na základě toho přemoduluje svůj hlas, kterým na vás mluví, a v rámci 25minutových nahrávek vám kromě moudrých a pěkně-se-poslouchajících slov zahraje 3D zvuky (ty vás odvedou “na výlet” - třeba slyšíte plně realisticky svoje kroky po horách, nad vámi létají ptáci, atd). Díky 3D zvukům se ego vydá na procházku a váš mozek se může oddat binaurálním sekvencím, které na pozadí zvuků vytvářejí propojení mezi vašimi hemisférami. Prostě audio-blaženost.

screenshot.png
g21_perfect_smoothie_vitality.jpg

4) mixér G21perfect smoothie vitality - mixér s dobrým poměrem cena / výkon, nejlevnější mezi těmi lepšími. Můžu doporučit pro domácí použití každému, kdo si dělá smoothie, polévky, ořechové krémy, jogurty, nebo si chce mixovat menší množství ořechové či kokosové mouky. Není vhodný pro každodenní mixování hustých směsí a zmražené směsi na zmrzlinu.

 

U živévody, Somavedicu a G21 nakupuju vždy jednou za cca 2 měsíce. Pokud o nějaký přístroj budete mít zájem, napište mi email a já vám povím co dál.

Na aplikaci Synctuition můžete získat slevu 50 Euro rovnou - stačí zadat slevový kód KCV5VZ331Z.

Tak hurá do lepšího života, s pomůckami či bez!