Mikrobiom, Synctuition a kokosová očista

S poznáním přichází další výzvy. Před několika leta jsem vnímal potraviny, pohyb a dýchání jako základ kvalitního života. Tak vzniknul program kokosový detox, který umožnil lidem poznat nové stavy radosti a klidu. To byl rok 2015. Program prošly stovky lidí, a chodily mi různé reakce, převážně pozitivní. S programem jsem byl spokojený, až do roku 2017.

Po několika hlubokých psychedelických zážitcích jsem program přehodnotil a pochopil, že tyto všechny metody můžou tvořit jeden z pilířů mého šťastného života. Ale že základní je napojení na moje Vyšší Já. A říkal jsem si, jak do programu přidat tuhle složku, aniž bych začal kokosovou vodu prokládat konzumací psychedelik. To totiž vůbec nedoporučuji dělat jen tak, bez asistence zkušeného terapeuta či šamana.

Mezitím se do původní verze programu začala navážet odborná veřejnost, že neobsahuje dostatek bílkovin, a je to jenom marketingový tah. Což od srdce vím, že nebyl, ale předat tohle neznámým lidem je náročné.

Při pobytu ve tmě jsem měl vizi, že moje aktuální poslání je fermentovat kokosový jogurt a kefír pomocí speciálních bakterií, a přinášet tak radost tisícům lidí. Zjistil jsem, že těmhle bakteriím se ve vědecké komunitě říká psychobiotika, což je odvozené od jejich účinku na naši psychiku. Některé tyto speciální bakterie umějí vytvářet serotonin, jiné podporují tvorbu oxytocinu nebo GABA (kyselinu gamma-amino-máselnou). Kdo neznáte, jedná se o neurotransmittery, které vytvářejí radost, sebelásku, snižují stres. Subjektivně působí i na prohlubování meditace a vnímání svého středu. To vše je pro mě právě nástroj na napojení moje Vyšší Já.

Také jsem objevil aplikaci Synctuition, která se stala mým každodenním meditačním nástrojem, a začal jsem s aplikací zažívat stavy podobné těm psychedelickým. Později jsem se i potkal s tvůrcem aplikace, posdíleli jsme své zkušenosti a záměry a dohodli jsme se, že aplikaci můžu přidávat do svých produktů a nabízet jako součást nově vznikajícího vylepšeného programu.

Ještě k tomu všemu jsem potkal jednoho velmi blízkého známého, který vyvinul z prozměnu fermentované cizrny směs aminokyselin, ze které naše tělo optimálně staví bílkoviny.

A tak se vznikla nová verze transformační kokosové očisty. Program, při kterém začínáme každý den ranním rituálem na podporu těla i duše. Pitím panenské kokosové vody uvolňujeme tělo od stresu a dodáváme mu po malých dávkách kalorie. Doplňujeme tělu sílu konzumací aminokyselin. Pročišťujeme svá střeva a napojujeme se na své Vyšší Já pomocí kokosového kefíru a probiotik Superhuman. Rozšiřujeme si vědomí s aplikací Synctuition.