Doteková hypnóza aneb hluboká meditace pro každého

Dlouho mi v životě rejdily hlavou myšlenky ať jsem dělal cokoliv. Pak to trošku utichlo, hlavně po pravidelném cvičení jógy, poznání metody ladění se na theta vlny a uvědomění si, co v životě potřebuju a co ne. Ale stále jsem při meditaci řešil tuto a tamto, a když mi někdo povídal o extrémních zážitcích při meditacích (třeba že se stal svou vlastní buňkou nebo astrálně cestoval), moc jsem tomu nevěřil. 

Poté, co jsem ten stav absolutní prázdnoty a blaženosti zažil s pomocí látky 5 meo DMT z mexické žáby jsem pochopil, že to opravdu je možné. A začal studovat, jak toho dosahovat bez látek. Tím jsem se dostal na terapii Access Bars, při které jsem zažil něco podobného jako předtím "s žábou". No a když jsem se terapii naučil, zjistil jsem, že při spojení s metodami theta healing a kvantového matrixu, které už několik let praktikuju, můžu přivést klienta do velmi hluboké meditace, s různými možnými zážitky.

Navíc, právě po té "žábě" jsem konečně uvěřil tomu, že svýma rukama můžu cítit a měnit elektromagnetické pole kolem ostatních lidí. To je nejsilnější právě kolem hlavy, na kterou se Access Bars soustředí. Do té doby jsem si připadal jen jako rádoby léčitel / spasitel, který se snaží předvést. A pak najednou jsem zjistil, že tuhle schopnost máme opravdu všichni, protože všichni vytváříme elektromagnetické pole a ostatním do něj "zasahujeme". 

Tohle celé poznání přišlo ve chvíli, kdy mě přestala bavit většina koučovacích sezení. Vždy jsme si povídali, pokládal jsem otázky, hmm a proč a k čemu a opravdu... A pořád jsem se bavil s egem toho druhého, které se postupně obměkčovalo, a třeba na konci sezení už začínal klient vnímat jinak. Častěji ale až po 3-4 sezeních. A mezitím jsem měl pocit, že ta slova jsou pro terapii úplně zbytečná, že určitě existuje jiná cesta, jak bych mohl toho druhého podpořit. Beze slov. A tak jsem měl velkou radost, když jsem poskytnul pár sezení dotekové hypnózy a vnímal jak je účinná a že koučování je proti ní hadr. Navíc tahle metoda mě samotného začala hluboce uspokojovat, hodina a půl beze slov, jen s přítomností elektromagnetického náboje mezi mými prsty a hlavou klienta, to je skvělý zážitek, který doporučuju každému zažít, jak z pozice klienta, tak terapeuta! 

Celá doteková hypnóza je pro mě potvrzením, že dnes nepotřebujeme v životě oficiální vzdělání, ale vnímání života a toho co děláme. K tomu se pak snadno připojí inspirace, kterou člověk skrze různé druhy vzdělání od ostatních získá. A potom vznikne jeho autentické vyjádření, kterým bude předávat svému okolí to nejlepší, co aktuálně umí. Autentické vyjádření se bude postupně rozvíjet stejně jako jeho tvůrce, u mě třeba brzy vznikne "bezdoteková hypnóza" :-D.

Co se tedy během dotekové hypnózy děje? Přikládám ruce na různé body na hlavě, chodidlech a dlaní klienta. Cítím elektromagnetické pole v určitých oblastech a odvádím nadbytečný elektrický náboj ven z těla. Tím "hypnotizovaného" přivádím do stavu hluboké meditace. Zároveň, protože je při tom klid a já sám se dostanu do stavu hluboké meditace, mozek "hypnotizovaného" se také zpomalí na theta vlny. Často pak zažívá různé prožitky, od "bytí svým srdcem či dechem" přes pocit nabití těla energií (často spojené se škubáním končetin) až po astrální vycestování na planetu XY. Anebo příjemně usne. Po hodině a půl se probírá s pocitem čistoty v hlavě, bez myšlenkového balastu. Tenhle pocit si potom může pěstovat, protože ho právě naplno poznal! 

Další zkušenosti klientů po terapii jsou pocity výrazné energizace těla a o dost lepší spánek, obojí trvající několik dní po terapii. 

Pokud jste už někdy zažili psychedelický zážitek, např. s ayahuaskou nebo jinou látkou, těšte se na hluboké a přitom jemné a napojení na své bytí. 

Při opakované terapii si "hypnotizovaný" i "hypnotizující" (!) zvyká na stav theta, ve kterém už neusíná, ale plně se regeneruje (např při krátké meditaci). Je to také skvělá cesta ke změně spánkového režimu, protože pokud si dokážeme udělat odpoledne čas na hlubokou 20 minutovou meditaci, můžeme výrazně zkrátit náš noční spánek, zažívat v odpolední meditaci lucidní snění a mít ještě více energie.

Intuice mi říká, že doteková hypnóza bude mít další účinky u epileptických a autistických dětí. Kdo budete chtít podpořit své epileptické či autistické děti, dejte mi vědět, rád Vaše děti podpořím. 

Dotekovou hypńozu Vám rád nejen poskytnu, ale taky Vás ji rád naučím! Je největší blaženost vyměňovat si ji s vlastními dětmi nebo v páru.