7 zábavných a zdravých dárků a bonus navíc

Vánoce se blíží, a tak jsem pro Vás připravil best of z toho, co můžete hravě a zdravě darovat. Kdybyste chtěli něco koupit mně, prosím inspirujte se jindy a tipy best of mi nekupujte, už je všechny mám :-).

Na většinu dárků níže uvedených jsem pro Vás sehnal slevu a pokud byste chtěli objednávku ještě více zjednodušit, rád Vám poradím.

Takže, co je to BEST OF?  

1) Ionizér vody Chanson Miracle Max, který vytváří živou vodu s vysokým pH (až 11!) – silný povzbuzující a léčivý efekt vody na vaše tělo je podobný jako když si děláte zeleninové šťávy z BIO ingrediencí. Navíc: nepotřebujete si shánět ingredience a nemusíte trávit čas odšťavňováním. Já piju 2 litry téhle vody denně a poznám to :-). Ionizér dováží kamarád z mého dětství, po letech jsme se potkali nad sklenicí vody. Svět je vážně malý. Na ionizér můžete získat slevu 2500 Kč, když se odkážete na mě. Více info o přístroji zde

Chcete-li pomoci s objednávkou, stačí vyplnit formulář níže.

 

2) Esenciální oleje Bewit. Patří k nejkvalitnějším olejům na českém trhu, jsou v terapeutické kvalitě. Hodí se jako parfém, na vůni do vzduchu, na ochucení jídel, na masáž, do vany, a mají silné terapeutické účinky. Umějí zklidňovat, dodávat energii či odvahu, léčit řadu zdravotních potíží. Vyrábí se k nim jednak pěkný difuzér a druhak dárková krabička. Když si objednáte s pomocí tohoto tajného linku, tak Vám firma Bewit jako dárek k objednávce nad 4000 Kč přidá esenciální olej z himalájského cedru. Ten já používám na vlasy místo šamponu, pro posilování vůle, na masáž, do koupele. Prý mi také opravovuje DNA a měl by mít řadu dalších přínosů. Hlavně skvěle voní!

Esenciální oleje si také podle ceníku zde můžete objednat přímo u mě ve formuláři níže.

 

3) Nový mixér G21 Perfect Smoothie Vitality se skvělým poměrem cena/výkon. Tenhle mixér je unikátní tím, že se přibližuje svými možnostmi přístrojům, které jsou o 10.000 korun dražší. Rozmixuje Vám zelené smoothie, ořechové máslo, kokosovou mouku, těsto na raw chléb... Když budete chtít slevu 280 Kč, zadejte na webu výrobce mixéru Penta slevový kód HIGHVIBETRIBE.

Pokud byste chtěli mixér ještě o level výš a chtěli si za něj připlatit klidně i dalších 10.000 Kč, podívejte se na srovnání přístrojů níže :-).

Mixér si také můžete objednat na formuláři níže.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4)  Knížka Hravě o živé stravě od Evy Hájkové - tohle je knížka, na kterou jsme všichni tak dlouho čekali! Nedogmatická, zábavná, podpořená vědeckými fakty. Kdo si ji u koupíte, máte slevu 200 Kč na jakýkoliv můj kurz.

Knížku si můžete objednat ve formuláři níže.

 

 

 

5) Poukázka či předplatné Freshbedýnek anebo mladých kokosů - je jasné, že kvalitní potraviny podpoří zdraví toho, komu je darujte. Navíc ke každému předplatnému přidáme něco zábavného. Já osobně baštím bio potraviny a mladé kokosy už poměrně dlouho a i díky tomu se mám stále lépe. Ve Freshbedýnkách zadejte kód HIGHVIBE a dostanete na poukaz slevu 5%. Na mladém kokosu zadáte kód MUJKOKOS a dostanete zdarma první knížku o mladých kokosech na světě - napsal jsem ji já.

Poukázku na Freshbedýnky zakoupíte na webu zde, předplatné mladých kokosů zde, a poukázku na mladé kokosy si můžete objednat na formuláři níže.

 

tvorime5.JPG

6) Poukázka na některý z kurzů High Vibe Tribe - Vaši blízcí se naučí zapojit raw food do svého každodenního života a inspirují se celkově ,jak si vyladit život. Pravidelně pořádám kurzy pro dospělé (Naživo od A do Ž, Raw energy pro sportovce, Splň si svůj sen v byznysu) a pro děti (Veg4Kids). 

Pokud si koupíte do 24.12. 2 dárkové poukázky, získáte na ně 20% slevu. Nepotřebujete žádný slevový kód.

Poukázky si můžete objednat níže.

 

 

 

 

 

 

 

aeroyoga.jpg

7) Jógová hamaka na cvičení aerojógy - tohle je absolutní top mého pohybového režimu. Každý den se jednou dvakrát protahuju hlavou dolů, cvičím a "chodím po stropě". Hamaku mám už 9 měsíců, a když jsem někdy hodně unavený a nechci být, stačí 2 minuty hlavou dolů a energie je zpět.

Na hamaku získáte slevu 100 Kč, pokud použijete kód "highVibe1" :-). Koupíte ji tady

 

 

 

 

 

Přeju Vám krásný Vánoce, ať už v zimě nebo v teple!

 

Slíbený bonus

Tady najdete slíbené srovnání dalších mnoha přístrojů. Je sice bez obrázků, ale s tím si určitě poradíte :-).

 

Chcete zajistit superjednoduchý proces objednávky a doručení?

Objednejte si na formuláři níže, já Vám brnknu, zodpovím případné otázky, dohodneme se na doručení a za pár minut je hotovo.